INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN


Op donderdag 6 januari (9u-17u) kan je inschrijven op onze school als je van school wenst te veranderen...Meer info op de site! 

Ouderraadavond over pubers!


Welkom op de avond rond pubers georganiseerd door de ouderraad van onze school op dinsdag 16/11 om 20u in de polyvalente zaal van onze school. Inschrijven via een mailtje naar sandysantens@telenet.be. 

Strafste School


Niet gewonnen maar niet getreurd... Diep in ons hart zijn we toch wel een beetje strafste school... All I need is College ten Doorn zal nog lang in onze hoofden blijven weerklinken... 

MNM op bezoekVanmiddag kregen we bezoek van de MNM- jury van de De Strafste School. We kregen één lesuur om onze hele school in al haar facetten te tonen. We zongen op het einde met bijna 3000 mensen ons schoollied... Wat een dag!  

Dag van de jeugdbewegingVrijdag 22/10 is het Dag van de jeugdbeweging! Niet vergeten om in jouw uniform naar school te komen én er is ontbijt op de Eeklose Markt! Zorg er wel voor dat je om 8u30 zeker op school terug bent! 

ChrysantenJaarlijks worden op onze school potchrysanten gekweekt door de leerlingen tuinbouw. Deze planten worden verkocht  aan 4 euro per pot. 
Naast de chrysanten is er ook op dit moment een aanbod  najaarsgroenten (suikerbrood, savooikool, schorseneer, andijvie, tomaten, zoete aardappel,  …) en ook winterviooltjes ( 3stuks voor 1€)  in verschillende kleuren.
 
De verkoop van de chrysanten loopt tussen maandag 18 oktober en loopt tot vrijdag 29 oktober. 
In die periode zal de serre uitzonderlijk elke dag open zijn van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur. 
Op woensdag is de serre enkel geopend in de voormiddag.


Strafste School MNMOnze school werd geselecteerd als één van de 15 finalisten voor de Strafste School van jongerenzender MNM. De kandidatuur van één van onze leerlingen maakte blijkbaar indruk. Op dinsdag 26 oktober mogen we in de namiddag één lesuur tonen hoe straf we wel zijn. En dat gaan we doen. 

Sportdag 4des Spectrum-PracticumVandaag  trokken alle leerlingen van het 4de jaar (Spectrum- Practicum) naar Puyenbroeck in Wachtebeke voor een bijzonder toffe sportdag met kajak, golfen en kinbal op het programma

Onze leerkracht van het jaarArvid De Muynck, leerkracht aan Collegium én vorig jaar door Klasse uitgeroepen tot leerkracht van het jaar mocht in die hoedanigheid het woord nemen op de Proclamatie Specifieke Lerarenopleiding-Educatieve Master van UGent. Fijn dat onze collega toekomstige leerkrachten mocht enthousiasmeren en wijze raad meegeven voor de stap naar het onderwijs... 

Meet and Study goes onlineStudie-infokeuze voor laatstejaars tijdens de corona-periode... geen evidentie. Het traditionele Meet and Study-event kon dit jaar niet doorgaan op school... maar dan doen we dat toch even online!!!?
Meer dan 100 oud-leerlingen waren bereid hun studierichting voor te stellen aan onze laatstejaars, een meer dan geslaagd initiatief!