Wat is l'Avenue?

In ons didactisch restaurant l'Avenue oefenen onze leerlingen van het 3e en 4e jaar Restaurant en keuken zowel hun zaal- als keukencompetenties. Ze serveren er wekelijks op vrijdagmiddag een 3 gangenmenu. Wil je ook eens komen proeven en je culinair laten verwennen?

Prijs: 3 gangenmenu 15 euro (zonder dranken). 
Je kan reserveren op elke weekdag op 09/377 13 26 (8u-16u).

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG GESLOTEN
DONDERDAG GESLOTEN
VRIJDAG 11u45 - 13u25

 

l'avenue september 2023 2

MENU'S 24-25

 

25 Menu 1

20/09

Opening intern

Frisse cocktail van grijze garnalen

Rundstartaar met gemengde salade en handgesneden frieten

Verse fruitsalade met ijs

Menu 1

27/09

Opening voor directie

Frisse cocktail van grijze garnalen

Rundstartaar met gemengde salade en handgesneden frieten

Verse fruitsalade met ijs

Menu

4/10

GEEN (Facultatieve vrije dag)

Menu 2

11/10

Soepje op Ardense wijze

Gebakken zalmmoot met mousselinesaus of kruidenboter, warme tomaat en zeekraal en aardappelwaaiertjes

Trio van soesjes

Menu 3

18/10

Romige pompoensoep

Gegratineerde visschelp met duchesseaardappelen

Tiramisu Veneto

Menu 4

25/10

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille en avocado

Gegrilde steak met hofmeesterboter, gemengde sla en stroaardappelen

Moelleux van chocolade en gepocheerde peer

Menu

1/11

GEEN (herfstvakantie)

Menu 5

8/11

Lauwe salade van quinoa met gebakken gamba’s

Pakketje van tongschar in bouillon van garnalen, prei en wortel vergezeld door Parisienne aardappelen

Dame Blanche

Menu 6

15/11

Huisgemaakte kaaskroketten

Zooi van kip in eigen nat, cocotteaardappelen en fijne groenten

Gevarieerd dessertbord

 

Menu 7

22/11

Gevulde paddenstoelen met duxelle en toastbrood

Gebakken eendenborst met pepersaus, warme appel, veenbessen en amandelkroketten

Sabayon van vanille-ijs

Menu 8

29/11

Consommé onder dak

Ragout van Everzwijn met bier en gratinaardappelen

Crème brûlée

Menu 9

06/12

Witloofsoep

Fazant met portosaus, boontjes en gebakken krielaardappeltjes

Flensjes met gekarameliseerde appel

Menu

13/12

GEEN: FIE-PERIODE

Menu

20/12

GEEN: RAPPORT

Menu 10

10/01

Toast met gegrilde makreel ‘Taatjespap’ met gepocheerd ei en garnalen Banketbakkersroom met gestoofde appeltjes

Menu 11

17/01

Uiensoep

Stoofpotje van varkenswangetjes met frisse salade en krielaardappelen

Duo van chocomousse

Menu 12

24/01

Knolselderpastinaaksoepje Varkenshaasje met jagersaus en aardappelkroketten Rolbiscuit met ananas en slagroom

Menu

31/01

GEEN (pedagogische studiedag leerkrachten)

Menu

7/02

GEEN (PROJECTDAGEN 4 PRACTICUM)

 

Menu 13

14/02

VALENTIJNSMENU (EIGEN KEUZE LLN)

Menu 13

21/02

VALENTIJNSMENU (EIGEN KEUZE LLN)

Menu 14

28/02

Carpaccio van komkommer met geitenkaas

Vis in de oven, lamsoor, zeekraal, jonge spinazie en ovenaardappelen

Appelroosje

Menu

7/03

GEEN (krokusvakantie)

Menu 15

14/03

Gegratineerde carpaccio van zalm met fijne groentjes

Cannelloni met spinazie en kazen

Keuze uit bresiliennetaart of frangipanetaart

Menu 16

21/03

Huisgemaakte ravioli met ricotta

Pizza

Panna cotta

Menu

28/03

GEEN: FIE – PERIODE

Menu

4/04

GEEN: RAPPORT

Menu 17

25/04

Tom Kha Kai soepje

Pad Thai

Mango float

Menu 18

2/05

Lenterolletjes

Nasi goreng

Aziatische panna cotta

 

Menu 19

9/05

Currysoep met rijst

Pokébowl

Mini loempia met banaan en chocolade

16/05

LEERLINGEN OP 3-DAAGSE

Menu 20

23/05

Carpaccio van rundsvlees

Amerikaanse burger met salade

Cheesecake

Menu

30/05

Geen: brugdag

Menu 21

6/06

Bagel met zalm en dille

Amerikaanse steak met frietjes en frisse salade

Fluffy pancakes

Menu 22

13/06

FIE-PROJECT VOOR EIGEN OUDERS

Menu 22

20/06

FIE-PROJECT VOOR EIGEN OUDERS