Restaurant l'Avenue
Wat is l'Avenue?
In ons didactisch restaurant l'Avenue oefenen onze leerlingen van het 3e en 4e jaar Restaurant en keuken zowel hun zaal- als keukencompetenties. Ze serveren er wekelijks op vrijdagmiddag een 3 gangenmenu. Wil je ook eens komen proeven en je culinair laten verwennen?
Prijs: 3 gangenmenu 15 euro (zonder dranken).
Je kan reserveren op elke weekdag op 09/377 13 26 (8u-16u).
MAANDAG | GESLOTEN |
DINSDAG | GESLOTEN |
WOENSDAG | GESLOTEN |
DONDERDAG | GESLOTEN |
VRIJDAG | 11u45 - 13u25 |
MENU'S 24-25
25 Menu 1 20/09 Opening intern |
Frisse cocktail van grijze garnalen Rundstartaar met gemengde salade en handgesneden frieten Verse fruitsalade met ijs |
Menu 1 27/09 Opening voor directie |
Frisse cocktail van grijze garnalen Rundstartaar met gemengde salade en handgesneden frieten Verse fruitsalade met ijs |
Menu 4/10 |
GEEN (Facultatieve vrije dag) |
Menu 2 11/10 |
Soepje op Ardense wijze Gebakken zalmmoot met mousselinesaus of kruidenboter, warme tomaat en zeekraal en aardappelwaaiertjes Trio van soesjes |
Menu 3 18/10 |
Romige pompoensoep Gegratineerde visschelp met duchesseaardappelen Tiramisu Veneto |
Menu 4 25/10 |
Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille en avocado Gegrilde steak met hofmeesterboter, gemengde sla en stroaardappelen Moelleux van chocolade en gepocheerde peer |
Menu 1/11 |
GEEN (herfstvakantie) |
Menu 5 8/11 |
Lauwe salade van quinoa met gebakken gamba’s Pakketje van tongschar in bouillon van garnalen, prei en wortel vergezeld door Parisienne aardappelen Dame Blanche |
Menu 6 15/11 |
Huisgemaakte kaaskroketten Zooi van kip in eigen nat, cocotteaardappelen en fijne groenten Gevarieerd dessertbord |
Menu 7 22/11 |
Gevulde paddenstoelen met duxelle en toastbrood Gebakken eendenborst met pepersaus, warme appel, veenbessen en amandelkroketten Sabayon van vanille-ijs |
Menu 8 29/11 |
Consommé onder dak Ragout van Everzwijn met bier en gratinaardappelen Crème brûlée |
Menu 9 06/12 |
Witloofsoep Fazant met portosaus, boontjes en gebakken krielaardappeltjes Flensjes met gekarameliseerde appel |
Menu 13/12 |
GEEN: FIE-PERIODE |
Menu 20/12 |
GEEN: RAPPORT |
Menu 10 10/01 |
Toast met gegrilde makreel ‘Taatjespap’ met gepocheerd ei en garnalen Banketbakkersroom met gestoofde appeltjes |
Menu 11 17/01 |
Uiensoep Stoofpotje van varkenswangetjes met frisse salade en krielaardappelen Duo van chocomousse |
Menu 12 24/01 |
Knolselderpastinaaksoepje Varkenshaasje met jagersaus en aardappelkroketten Rolbiscuit met ananas en slagroom |
Menu 31/01 |
GEEN (pedagogische studiedag leerkrachten) |
Menu 7/02 |
GEEN (PROJECTDAGEN 4 PRACTICUM) |
Menu 13 14/02 |
VALENTIJNSMENU (EIGEN KEUZE LLN) |
Menu 13 21/02 |
VALENTIJNSMENU (EIGEN KEUZE LLN) |
Menu 14 28/02 |
Carpaccio van komkommer met geitenkaas Vis in de oven, lamsoor, zeekraal, jonge spinazie en ovenaardappelen Appelroosje |
Menu 7/03 |
GEEN (krokusvakantie) |
Menu 15 14/03 |
Gegratineerde carpaccio van zalm met fijne groentjes Cannelloni met spinazie en kazen Keuze uit bresiliennetaart of frangipanetaart |
Menu 16 21/03 |
Huisgemaakte ravioli met ricotta Pizza Panna cotta |
Menu 28/03 |
GEEN: FIE – PERIODE |
Menu 4/04 |
GEEN: RAPPORT |
Menu 17 25/04 |
Tom Kha Kai soepje Pad Thai Mango float |
Menu 18 2/05 |
Lenterolletjes Nasi goreng Aziatische panna cotta |
Menu 19 9/05 |
Currysoep met rijst Pokébowl Mini loempia met banaan en chocolade |
16/05 |
LEERLINGEN OP 3-DAAGSE |
Menu 20 23/05 |
Carpaccio van rundsvlees Amerikaanse burger met salade Cheesecake |
Menu 30/05 |
Geen: brugdag |
Menu 21 6/06 |
Bagel met zalm en dille Amerikaanse steak met frietjes en frisse salade Fluffy pancakes |
Menu 22 13/06 |
FIE-PROJECT VOOR EIGEN OUDERS |
Menu 22 20/06 |
FIE-PROJECT VOOR EIGEN OUDERS |